Zimska poroka na smučkah / Winter ski-themed wedding - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
14486
post-template-default,single,single-post,postid-14486,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Zimska poroka na smučkah / Winter ski-themed wedding

Smučarska zimska poroka

Bi si upala? 

Zima ponuja čudovite opcije za poroko, še posebej če sta avanturističen par, ki obožuje sneg. 😉 V teh časih, ko trend porok gre v manjše in intimne, je vse več parov, ki se odločite, da bo vaš dan izpeljan malo drugače. Velike poroke se počasi spreminjajo v manjše poroke v naravi. 

In če je nekaj, ki par izjemno povezuje, skupen hobi, zakaj ne bi tega proslavila tudi na poročni dan? Tako smo Sašo in Jakoba, ki sta zagnana smučarja, postavili kam drugam kot na smučke. 😉 

Z organizatorko porok, Veroniko, sva želeli nekaj drugačnega. Razmišljali sva izven standardnih okvirjev, tako pri stilu fotografiranja, kot pri sami vsebini. Namesto klasične moške poročne obleke, sva Jakoba oblekli v športna oblačila iz trgovine Actionmama, s čimer malo prekršili pravilo kombinacije elegance in športnih oblačil na poroki. 😉 Namesto navadnih krožnikov sva uporabili čudovite, unikatne keramične izdelke izpod rok Uršule. Za torto pa nam je Natalija pripravila na izgled preprosto, vegansko tortico. Malo smo se poigrale tudi s poročnimi oblekami in za smučanje, namesto klasične poročne obleke, uporabile “disco poročni kombinezon”. 😉 Hvala Janini iz Sanjske Obleke za odličen izbor in zaupanje, da smo lahko obleke uporabili v tako “ekstremnih” razmerah.

Hvala tudi vsem ostalim sodelujočim, ki ste bili pomemben košček tega projekta.

Organizacija, postavitev: Veronika Turnšek Dare_to_dream_weddings 
Fotografija, organizacija : Katja Jemec
Lokacija : Soriška Planina
Nevestina obleka : Sanjska Obleka
Ženinova obleka : Actionmama
Nevesta : Saša Brezovnik
Ženin : Jakob Golob
Ličenje in pričeska : Tara Prodnik
Slaščice in torta : Sladko jeRaj
Unikat dekoracija : Ursula’s Pottery
Cvetje : Vrtnarstvo Grah @vrtnarstvograh

////

Would you dare?

Winter offers unlimited wedding opportunities, especially if you are an adventurous couple who loves snow. These days weddings trends are changing from big celebrations into small, intimate weddings.

This gives couples a chance to have more freedom to make their day very different and non-traditional. Common hobbies one of the ways to do the wedding a little bit unusual. This is why we put Saša in Jakob on skis, since they are both enthusiastic skiers.

See also : Kaj je Elopement poroka?