WORKSHOPS / Tečaj fotografije - Slovenia Wedding Photographer
14536
page-template-default,page,page-id-14536,wp-custom-logo,theme-stockholm,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Za vse navdušene amaterske fotografije in vse tiste, ki boste to šele postali, v mesecu novembru pripravljam štiritedenski tečaj fotografije.

V enem mesecu se bomo spoznali z :

 • osnovami fotografije,
 • kompozicijo,
 • portretno fotografijo,
 • pokrajinsko fotografijo,
  ter
 • postprodukcijo s programom Adobe Lightroom.

Začeli bomo z online predavanji v živo, katerim bodo sledile praktične naloge, nato pa zaključili vsak teden z dodatnim predavanjem, kjer bomo pregledali in pokomentirali vaše fotografije. Za vikend vam bom predlagala zanimive fotoizlete in poslala vse napotke kako lahko po želji še dodatno utrdite svoje znanje. Vsa predavanja bodo v slovenščini.

Datumi predavanj :
TEDEN 1 – 8. in 12. november
TEDEN 2 – 15. in 19. november
TEDEN 3 – 22. in 26. november
TEDEN 4 – 30. november in 3. december

OSNOVA FOTOGRAFIJE

Tu se bomo spoznali z osnovnimi parametri / nastavitvani fotoaparata. Kaj pomenijo, kako jih uporabljamo in zakaj jih uporabljamo.

KOMPOZICIJA

Kompozicija je ključnega pomena za dober storytelling. Veliko bolj kot kvaliteta fotoaparata in objektiva. Pogledali si bomo osnovna kompozicijska pravila, kako jih uporabiti v prid zgodbi, ter kdaj in kako jih kršimo.

PORTRETNA FOTOGRAFIJA

Spoznali se bomo s tem kaj je pri portretni fotografiji ključnega pomena in kako voditi naše portretirance, da so fotografije “lifestyle”, sproščene in avtentične. Primerno za fotografije parov, družin, boudoir, porok in nasploh vse vrste fotografije v naravi, kjer imamo na drugi strani fotoaparata enega ali več ljudi.

POKRAJINSKA FOTOGRAFIJA

Pokrajinska fotografija je za potrpežljive in navdušence nad lepimi pokrajinami. Spoznali se bomo s tehnikami, ki so pomembne pri pokrajinski fotografiji.

POSTPRODUKCIJA FOTOGRAFIJ

Postprodukcija je 50% končne fotografije. Adobe Lightroom je enostaven program, ki nam omogoča skoraj vse – od selekcije fotografij, do najpomembnejših orodij, s katerimi izboljšamo fotografije

REDNA CENA : 250 eur
PROMOCIJSKA CENA (do razprodaje) : 99 eur

Cena vsebuje :
2x tedensko predavanje v živo (PREKO ZOOM-a)
Praktične vaje za posamezno tematiko
Pregled in komentarji naključno izbranih fotografij udeležencev 
ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

PODARI TEČAJ FOTOGRAFIJE!

Če želite podariti tečaj fotografije pišite na hello@katjajemec.si in vam pošljem vse informacije.

NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA

 1. Ali bo tečaj interaktiven?
  Tečaj bo potekal kot predavanje – za interaktivne tečaja (ki potekajo skozi pogovor in kjer dobite povratne informacije), so na voljo mentorske ure ali pa foto izleti.
 2. Ali potrebujem predznanje?
  Za ta tečaj ne potrebujete predznanja.
 3. Ali potrebujem profesionalno opremo?
  Ni nujno, uporabljajte fotoaparat, ki ga imate. Če vam kakšne funkcije ne bo omogočal, boste več pozornosti posvetili drugim tematikam (npr. kompoziciji).
 4. Kdaj bodo potekala predavanja preko ZOOM-a?
  ZOOM predavanja bodo potekala med tednom.
 5. Ali se da po tem tečaju še nadaljevati?
  V sklopu tečaja bo možno rezervirati privat ure mentorstva.
 6. Ali bo potekal del tečaja tudi v živo?
  V sklopu tečaja bomo organizirali tudi vodene foto izlete, ki niso vključeni v to ceno, namen le-teh bo pa dodatno utrjevanje znanja na terenu.