Brdo pri Kranju - Poročni fotograf - Katja Jemec
Brdo pri Kranju poročni fotograf. Iščeta poročnega fotografa v Kranjski Gori? Iščeta nekoga, ki bo znal poiskati čudovite kotičke tega unikatnega kraja? Sem "lifestyle" poročni fotograf.
brdo-pri-kranju-porocni-fotograf
13165
page-template-default,page,page-id-13165,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brdo pri Kranju – Poročni fotograf

 

Iščeta poročnega fotografa na Brdu pri Kranju? Nekoga, ki bo znal poiskati čudovite kotičke tega unikatnega kraja in jih zajeti v pristno poročno fotozgodbo? Sta na pravem mestu.

Moje ime je Katja. Fotografinja. Fotoaparat mi da občutek doma. Ne glede na to, kje sem. Veliko delam na mednarodnem področju – poročni portfolio sem si gradila na Novi Zelandiji, Izraelu, Irskem, Hrvaškem. Zakaj mednarodno? Zato, ker rada spoznavam različne kulture.

Veliko časa sem preživela tudi v Mongoliji, kjer me je preprostost ljudi nadvse navdušila. Njihove vrednote in spoštovanje do narave pa zelo inspiirale. Od tu izhajajo moji hobiji – fotografija, psi in aktivnosti v naravi. Sem kajakašica, pohodnica in tekačica.

Moj moto je “Dokler ne poskusiš, ne veš.”

Vse te izkušnje in teorije so mi v veliko pomoč tudi v poročni fotografiji. Ta je v tesni povezavi z naravo in spoznavanjem vsakega para individualno. Vidva kreairata svojo zgodbo, ki bi jo želela slišati. Nato lahko naredim fotozgodbo, ki predstavlja vaju.

katja jemec

Galerije
katja jemec 1
katja jemec 1
katja jemec 1
Wedding-Photography-best-of10-7

Ali moje fotografije v vama vzbudijo posebna čustva in se vama zdi, da bi lahko bila pravi poročni fotograf? Potem bi si vaju želela spoznati. Pošljita povpraševanje in z veseljem vama posredujem ponudbo.