Nosečniško fotografiranje ob Bohinjskem Jezeru / Maternity photoshoot
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
13479
post-template-default,single,single-post,postid-13479,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Fotografiranje v Bohinju

Nosečniško fotografiranje ob Bohinjskem Jezeru / Maternity photoshoot

Bohinjsko jezero je za nosečnice odlična lokacija za fotografije. Ne glede na zunanje temperature, je jezero te dni prijetno toplo, a še vedno dovolj hladno, da ob preveliki vročini stopimo vanj in si ohladimo podplate.

Tako kot pri Silvi in Borutu, je pri Viktoriji in Tomažu podobna zgodba. Par, ki me je leto dni po poroki kontaktiral, da bi želela, da fotografiram še eno pomembno obdobje njunega življenja – prihod prvega otročka. Tomaža imam v spominu kot enega od ženinov, ki mu ne zmanjka dolenjskega humorja in sproščenosti, midve z Viktorijo se pa ob vsaki izjavi nasmejiva do srca. Po druženju z njima, me vedno boli trebuh od smeha 🙂

Hvala vama za zaupanje.

Poglej si še : Poroka na Novi Zelandiji

///

Lake Bohinj is a perfect place for maternity photos. No matter the outside temperatures, the lake is warm enough for a swim, but still chilly enough to cool yourself down when needed.

Like with Silva and Borut, Viktorija in Tomaž are also return couple. They got in contact with me year after their wedding and asked me to photograph another important event of their life. I keep Tomaž in my memory as one of the funniest grooms, who has awesome sense of humour. Me and Viki are always laughing out loud that makes my abs hurt.

Thanks for trusting me.

See also : Wedding in New Zealand

Fotografiranje v Bohinju

Fotografiranje v Bohinju

Fotografiranje v Bohinju

Fotografiranje v Bohinju

Fotografiranje v Bohinju