Koza Lofotska - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
1292
post-template-default,single,single-post,postid-1292,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Koza Lofotska

(kopirano iz starega bloga, originalni datum objave je TOREK, 21. avgust 2012)

Henningsver, kjer smo imeli postavljene šotore, je majhna vasica na rtu malo naprej od glavnega mesta severnih Lofotov – Svolvær. Svolvær je večje mesto z dobrih štiri tisoč prebivalcev.
Skandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografija
Z Lukom sva prvi dan na otočju izkoristila za krajšo razglednejšo turo na hrib Glamtinden, nadmorske višine 419 metrov. Do vrha sva potrebovala dobro uro, pogled iz vrha pa ponuja izvrsten pregled nad mestom in širšo okolico.
Skandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografijaSkandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografijaSkandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografija
Fantje, ki so bili željni malo adrenalina, so se naslednji dan odločili za plezanje na hrib Svolvær Geita (koza), ki je znan po tem, da sta na vrhu dve skali z vmesnim razmikom in vsak ki pride gor, naj bi skočil iz ene na drugo.
To zajema kar veliko poguma, glede na to, da je kar visoko in izpostavljeno, vendar so vsi trije brez problemov opravili preizkus poguma. Kako kažejo svoj pogum sem si pa ogledala iz odlične točke točno nasproti koze, ki mi je omogočila odličen pogled za zajem silhuet, kljub temu da vreme ni kazalo kakšnega koristnega motiva.
Skoke sem posnela, da jih bom uporabila v prihajajočem potopisnem filmu o našem potovanju, sem pa izkoristila nekaj momentov med njihovim plezanjem.
Skandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografija
Po končanem plezanju pa zaslužena večerja v kampu.
Skandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografijaSkandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografijaSkandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografijaSkandinavija, Scandinavia, travel blog, fotografija