Fotografiranje za Airbnb, Booking - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
15547
post-template-default,single,single-post,postid-15547,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Fotografiranje za Airbnb, Booking

“Pripovedovanje zgodbe skozi arhitekturno fotografijo ne pomeni samo kako prostor izgleda, ampak predvsem kako se ga občuti. In to je ves čar dobre arhitekturne fotografije.”

Fotografiranje za Airbnb / Booking – apartmaji, hoteli, kampi, hostli, počitniške hiše,…
Že imate svoje profesionalne fotografije?

Povprečen iskalec nastanitev ne bere opisov. Za vas se odloči glede na prvih pet fotografij, s katerimi se predstavite.

V desetih letih arhitekturne fotografije, med drugim v sodelovanju večjimi hoteli, kot sta LifeClass in Bernardin Portorož, ter oddajanju svoje nepremičnine, sem se naučila vse, kar je vedeti o tem kaj je zares pomembno pri vizualni predstavitvi.

Zavedam se, da so čudovite fotografije prvi in najpomembnejši stik s potencialnimi gosti. Z dobrimi, reprezentativnimi fotografijami lahko dvignete ceno vaše nočitve in gostu pričarate vzdušje vaših nastanitev že pri rezervaciji – predvsem izven glavne sezone.

Vila Alice arhitekturna fotografija architectural photography interior
Vila Alice arhitekturna fotografija architectural photography interior
Vila Alice arhitekturna fotografija architectural photography interior

Kaj dobite z mojimi fotografijami?

Realnost fotografij
Moje fotografije so realne – kar pomeni, da fotografiram prostor takšen kot je v resnici. Ambient prostora pa zgradimo z aranžiranjem / dekoracijo / osvetlitvijo in dodatki, npr. pravilna izbira posteljnine.

Invididualni pristop
Vsak prostor ima svojo zgodbo, svojo energijo. Najbolj pomembno mi je, da se vsakemu prostoru posvetim individualno. Pomembno mi je, da izvem čimveč želja naročnika, ki poskušam vključiti v končni izdelek.

Skupna priprava na fotografiranje

Na fotografiranje se pripravimo vnaprej. Na voljo sem vam za svetovanje in pomoč glede priprave ter dekoracije prostora za boljše fotografije.

Kaj vsebujejo paketi?

Fotografiranje interierja

Pri fotografiranju interierja se fokusiramo tako na prostor kot celoto, kot na detajle v prostoru. Dekoracija, dodatki in barve so ravno tako pomembni, kot splošno vzdušje prostora.

Fotografiranje eksterierja

Pri fotografijah eksterierja poudarimo lokacijo in zunanje značilnosti – npr. zunanja savna, vrt, balkon… Pomembno je, da si gostje znajo predstavljati pogled iz notranjosti navzven in obratno.

Zajtrki / Kulinarika

Ponujate zajtrk, prigrizek ali kakšen drug obrok? Vse to je del vaše ponudbe in zelo pomembno, da vključimo v sklop fotografij. Hrana okusnega izgleda je vedno pika na i galeriji čudovitega ambienta. 

Dodatna ponudba / storitve

Vsa dodatna ponudba privlači več gostov. Posojate kolesa, imate vodene izlete, sodelujete s kakšno od agencij? Če vključite to v svoje fotografije na spletni strani ali kateri izmed promocijskih strani (Airbnb, Booking), ste sigurno premagali konkurenco. 

Da so fotografije še bolj “razgibane”, lahko vključimo tudi žive elemente (psi, ljudje, otroci,…)

Fotografiranje interier
Fotografiranje interier

Za dodatne informacije o paketih in rezervacije sem vam na voljo!

Oglej si še : Fotografiranje Vila Alice