Elopement Wedding - Slovenia - Tavcarjev Dvorec na Visokem
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
12922
post-template-default,single,single-post,postid-12922,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Wedding / Visoko pri Poljanah / Tavčarjev dvorec

Elopement Wedding | Slovenia | Poroka | Tavčarjev dvorec na Visokem

Elopement wedding in Slovenia? Tavčarjev dvorec na Visokem in Poljanska valley (Poljanska dolina) is one of the most popular event venues in the area. It offers a quiet ambient, surrounded by vast forest and a beautiful river Sora. A perfect place for an intimate, elopement wedding. For the purpose of a new promotional material for Poljanska dolina we’ve decided to present this venue as a low key, simple wedding venue.

Flowers : Vrtnarstvo Grah
Client : Poljanska dolina – Dežela pod Blegošem

/

Tavčarjev dvorec na Visokem v Poljanski dolini je ena izmed popularnejših lokacij za raznovrstne dogodke. Miren ambient, obdan z gozdom na eni strani in čudovito reko Soro. Idealen prostor za intimno “elopement” poroko. Za namen novih reklamnih fotografij Poljanske doline, smo se skupaj z ekipo odločili, da lokacijo prikažemo kot moderno in preprosto, z veliko cvetja. Delali smo na principu manj je več. Želimo vzpodbuditi pare, da so kreativni in da dobijo ideje kako lahko takšno lokacijo spremenijo v nekaj čisto drugačnega.

Cvetje :  Vrtnarstvo Grah
Stranka : Poljanska dolina – Dežela pod Blegošem

See more / Poglej tudi Poljanska dolina offers many activities and cultural experiences.