10 razlogov za budoar (boudoir) fotografiranje! - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
9084
post-template-default,single,single-post,postid-9084,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
budoir

10 razlogov za budoar (boudoir) fotografiranje!

Kaj je boudoir?

Boudoir fotografiranje izhaja francoskega izraza za elegantno fotografiranje, ki poudari estetiko in eleganco ženskega telesa. Najbolj razširjena oblika je v zapeljivem spodnjem perilu. Ker je kreativnosti meja samo nebo, spodnje perilo zlahka nadomesti kakšen drug kos oblačila (ali drugih materialov). Zakaj bi se odločile za to fotografiranje?

1 Na fotografijah boš izgledala čudovito!
Svoj izgled zaupaš profesionalni fotografinji, ki ve kako poudariti pozitivne lastnosti vsakega ženskega telesa. Strah pred vidnimi telesnimi nepravilnostmi je odveč – vse jih imamo, pomembno je le, da znamo najti in izpostaviti naše prednosti!

2 Končno eno popoldne samo zase!
V tem (pre)natrpanem urniku, tako službenem, kot družinskem, si je potrebno vzeti čas zase. Fotografiranje je idealna priložnost, da razbremeniš misli in si dokažeš, da si resnično lepa.

3 Nakup novega perila?
Stroškov nikoli ne zmanjka. Vsake toliko časa pa je prav, da je kakšen strošek samo zate in da si vzameš čas, se odpraviš v prodajalno spodnjega perila in si izbereš nekaj izzivalnega, drugačnega. Si predstavljaš odziv partnerja?

budoir

4 Darilo za partnerja!
Z vašim elegantnim portretom ne moreš veliko zgrešiti. Preseneti ga z nečim kar nikoli nebi pričakoval. Mala pozornost, ki pomeni in začini veliko.

5 In darilo za vas.
Kdaj pa kdaj je potrebno “pocrkljati” tudi sebe. Biti všeč in zadovoljna s seboj pomeni uživati v svoji koži. Ker fotografiranje temelji na iskanju detajlov, zaradi katerih si posebna in unikatna, bo učinek na samopodobo zelo pozitiven.

6 Izlet s prijateljicami?
Popoldansko sedenje na kavi s prijateljicami prestavite na večer ob kozarcu vina. Pred tem pa skupno v nakupovanje novega, spodnjega perila in na budoar fotografiranje. Budoar s prijateljicami je še bolj sproščeno in zabavno, saj več glav več ve, zato idej resnično nikoli ne zmanjka.

7 Vse smo že kdaj pomislile kako je biti profesionalen foto model.
Vsaka ženska je enkrat v obdobju svojega življenja pomislila na to kako lepo je biti profesionalen fotomodel in občudovala visoke, postavne punce, ki se vedno tako lepo postavijo pred objektivom. Ni nefotogeničnih ljudi – pomembno je le, da fotograf zna najti pozitivne lastnosti. Vsako telo jih ima. Podari si priložnost in uresniči skrito otroško željo!

budoar8 Predporočno darilo?
Prihaja pomemben dan v tvojem življenju. Poroka. Odločila sta se, da bosta naredila korak dalje skupno, kot mož in žena. Zakaj mu nebi na poročno jutro v spalnici pustila prijetnega presenečenja – fotografije v spodnjem perilu s tančico v laseh? Prepričana sem, da bi ga od pozitivnega presenečenja za trenutek pustila brez besed.

9 Obletnica zveze?
Praznovanje obletnice pomeni praznovanje in spominjanje vseh izkušenj, ki sta jih doživela. Nobena ženska ni prestara, da bi se imela rada in prestara, da bi ponosno stopila pred objektiv. Tako kot noben moški ni prestar, da bi oboževal vaše telo do konca svojih dni. Začinita si obletnico malo drugače!

10 Ti.
Ne glede na to ali so fotografije namenjene partnerju ali ne, je to tvoj trenutek. Nikoli v življenju ne pozabi nase in na to, kako pomembna si. Pomembna sebi. Naredi to malo zase in malo zanj.

budoir

Za več informacij in rezervacijo termina me lahko kontaktiraš preko spletnega obrazca, email naslova (hello@katjajemec.si) ali pa me pokličeš 051 458 596.