Sončni vzhod v Bohinju / Sunrise in Bohinj - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
4487
post-template-default,single,single-post,postid-4487,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sončni vzhod v Bohinju / Sunrise in Bohinj

Vedno bolj se v ozračju občuti pomlad. Zadnje dva tedna tudi v Bohinju snežna pravljica počasi izginja. Dnevi, ko je bil Bohinj pokrit z metrom in pol snega so mimo. Predstavljam prve že skoraj spomladanske fotografije, ki sem jih nabirala v preteklem tednu. Imela sem neizmerno srečo z jasnim vremeno, saj je vsak, ki je že kdaj fotografiral zimsko/spomladansko jutro na Bohinjskem jezeru ugotovil, da je jutranja megla tam kar stalnica.

V naslednjih dneh vam bom predstavila še fotografije kajakiranja in polne lune nad jezerom.

Želim vam lep dan!

Climate is changing into spring. The winter’s tale in Bohinj is slowly fading. Days, when there was almost two meters of snow are gone. I present you almost spring images that I took during the previous week. I was really lucky about the weather, because everyone that was ever trying to capture clear morning sunrise in Bohinj lake knows that morning fog is quite frequent.

In next few days I’m gonna present you also images from kayaking and full moon above the lake.

I wish you wonderful day!

Sončni vzhod v Bohinju (13) Sončni vzhod v Bohinju (16) Sončni vzhod v Bohinju (17) Sončni vzhod v Bohinju (18) Sončni vzhod v Bohinju (8) Sončni vzhod v Bohinju (20) Sončni vzhod v Bohinju (23) Sončni vzhod v Bohinju (24) Sončni vzhod v Bohinju (2) Sončni vzhod v Bohinju (10) Sončni vzhod v Bohinju (11) Sončni vzhod v Bohinju (5)Sončni vzhod v Bohinju (6)