Slemenova Špica ob rani uri / Slemenova Špica at an early hour - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
5502
post-template-default,single,single-post,postid-5502,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Slemenova Špica ob rani uri / Slemenova Špica at an early hour

Po dveh tednih neprestanega dela sem si končno lahko vzela čas za foto potep v hribe. Tokrat sem izbor destinacije prilagodila Luku in Klemenu, ki sta se odpravila na Škrlatico. Odložila sem ju v začetku Vršiške ceste, nato se pa odpeljala dalje. Ker sem bila že malo pozna, sem si želela, da je cesta splužena čim višje. In res je bila. Do Erjavčeve koče. Tam sem parkirala in se z Ižo odpravila diagonalno v smeri Vratc. Sneg je bil odličen – ravno prav trd, da nisem potrebovala derez. Razgledi na še vedno zelo zasneženo pobočje Slemena in grebene Mojstrovk, Travnika, Šite in Jalovca pa magični.

///

After two weeks of constant work I was finally able to take time for a photo trip to mountains. This time my destination depended on Luka and Klemen, who went to climb Skrlatica mountain.  I took them to beginning of road to Vrsic. I didn’t have much time left until sunrise, so I hurried on towards Vrsic. Luckily road was plowed almost to the top. We parked at cottage »Erjavčeva Koča« and went diagonal towards Vratca. Because of spring snow no crampons were needed.  The views at Sleme, Mojstrovka, Travnik, Šite and Jalovec mountains were magical.

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(1)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(9)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(2)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(3)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(4)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(5)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(8)

Slemenova-Špica-ob-rani-uri-(7)