Radegunda - nova slovenska kulinarična revija - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
8546
post-template-default,single,single-post,postid-8546,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Radegunda

Radegunda – nova slovenska kulinarična revija

“Vsak dan sem komaj čakala, da naredim stvari, ki pač morajo biti narejene in se potem lahko vrnem k oblikovanju Radegunde,”  mi je med včerajšnjim klepetom z iskrenim veseljem v očeh zaupala Kristina, ena meni ljubših oblikovalk, ki skrbi za celostno oblikovno podobo revije. Punce, ki so v zadnjih mesecih pustile realno življenje na strani in plavale po takrat še idejnih straneh kulinarične revije se zavedajo, da v uspešnosti projekta ni samo dobra ideja in kvalitetna izvedba, temveč tudi medsebojno sodelovanje, razumevanje in spoštovanje. In včeraj, ko so stale pred menoj, ob meni pa njihovi starši, partnerji ter vsi ostali soustvarjalci ali podporniki revije, se je to energijo čutilo. Radegunda, zavetnica kuharic, je sedaj med nami in za nas. Ne, ni namenjena samo ljubiteljem kulinarike. Namenjena je tudi tistim, ki radi pogledate lepe fotografije, preberete recept (četudi ga potem ne zrealizirate) in odsanjate skupaj z vsemi intervjujanci, ki z vami delijo začetke svojih kulinaričnih in s tem povezanih podjetniških poti. Vsi lahko živimo od tega kar najbolj obožujemo!

Hvaležna sem, da sodelovanje s takšnimi ekipami pri takšnih projektih tudi meni omogoča, da lahko živim od fotografije, ki v meni vzbuja najbolj močna čustva.

Hvala Mateja, Polona, Kristina in Tamara. Želim vam vsaj še naslednjih 100 revij delovanja in sodelovanja! 😉

PS: Revija ima že svoje mesto v mojem pisarniškem bralnem kotičku! 😉

Radegunda

Radegunda

Radegunda

Radegunda

Radegunda

Radegunda

Radegunda