Prvo kopanje v Bohinju - Slovenia Wedding Photographer
Poročna fotografinja, foto ture, organizacija porok. Wedding photogrpahy, phototours, wedding planning.
Poročna fotografija Bohinj, wedding photography, boudoir fotografija, photo tours
4464
post-template-default,single,single-post,postid-4464,single-format-standard,wp-custom-logo,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Prvo kopanje v Bohinju

Pretekli vikend sem prvič sedela ob Bohinjskem jezeru v tanki majici s knjigo v rokah. Medtem je Iža otvorila sezono kopanja za letošnje leto. Tudi prvi sprehajalci, kajakaši in padlarji so se ji pridružili. Vse dokler sonce ni začelo skrivati svoje žarke za Komno in se ohladilo. Takrat sem se počasi sprehodila nazaj proti hiši po obali, ki bila še ne dolgo nazaj skrita pod snegom. Dobila sem idejo, da bi se naslednji večer lahko odpravila loviti zadnje žarke malo višje. In sem se. Na Vogar.

Prvo kopanje v Bohinju (13) Prvo kopanje v Bohinju (12) Prvo kopanje v Bohinju (2) Prvo kopanje v Bohinju (3) Prvo kopanje v Bohinju (1) Prvo kopanje v Bohinju (8) Prvo kopanje v Bohinju (9) Prvo kopanje v Bohinju (14) Prvo kopanje v Bohinju (15) Prvo kopanje v Bohinju (16) Prvo kopanje v Bohinju (17) Prvo kopanje v Bohinju (18) Prvo kopanje v Bohinju (19)